Sunday, 26 August 2012

hari raya trip


well..hello there !
*ala-ala anwarhadi :P
kan entry sebelum punya sebelum ni ada mantion "dengar-dengar nak balik kampung" kann..
haa...memang kite belum pekak lagi lah..
pagi jumaat tuh gerak gi Johor...
tido sana kejap jer..
esok nya tuh pagi-pagi dah gerak gi Kuantan lak..
hantar adik yang study kat sana..
gerak dari kampung dalam pukul 9 lebih..
sampai Kuantan pukul 12 lebih...
singgah rumah mak angkat adik kat sana jap..
rehat-rehat and buat pape yang patut lah..
dalam pukul 2 lebih gerak lak ke rumah mom's cousin kat Karak..
sampai rumah cousin mak tu pukul 5 pm..
fuhhh....berasap jugak la punggung...
next desination ---> home sweet home !
bertolak dari Karak kul 6 lebih...
finally, pukul 9 pm arrived at home !!
yeahhh ! pengembaraan yang panjang untuk hari tu...
penat la jugak walaupon jadi datin kat sit depan tu...hahah
patutnya balik tu terus la tidur kann...kata penat...
tapi, kite saja berlaku kejam dekat mata...
saja buat tak paham yang actually mata dah ngantuk...
bantai tukar syif dengan burung hantu sampai pukul 5 am...
ni kena amik duit lebih ni dari burung hantu tu...wahahah
tengok..gila tak gila...
elok la tu kann...
okie ! that's all for today...

see ya !! :) *posing maut sebelum balik ^~^

2 pengkritik bebas:

Sh Hily said...

Nasib baik tak drive..klu tak mmg penat gila oo..:)

kyla_kikilala~ said...

huhu..tau tape... :P