Thursday, 23 August 2012

update status mantion nama khalilah ??

well, hello there !!
*ala-ala anwarhadi...haha

okie, diam suku minit..
~~~~~
weeee~
actually tengah boring...
so, kite edit la belog bucuk nih...
tah tekan ape tah ade sikit masalah problem...
padan muka ! huh, sapa suruh gatal-gatal lagi kann...
naseb boleh fixed balik...just main coding je...
tak besar mana pon problem tuh...
fuhhh !! lega~

tutup cite pasal belog...
actually nak kongsi satu cite nih...huhu
sapa kenal AI IQMAL pilih kasih 3 ??
tak ?? rugi !! hensem kot...hihi
kadang-kadang main-main komen or PM kat fesbuk dia...
kalau free dia balas...
pemarah..ehhh ?? peramah orangnya...
asal dari negeri sembilan...samo la yo...haha
masa pilih kasih 3 tu rezki tade kot...dia tersingkir minggu ke bape tah...
now, dia ada la acting drama...sapa tengok cite c.i.k.g.u ?? tv al-hijrah..
hari tu ada send kad raya kat dia...
agak kembang kempis jugak la idung bila dia update status mantion nama kite...wee~
dia wish terima kasih je pon...huhu

see...siap nama penuh lagi...
anyway, seronok kawan dengan dia ni...
sporting je...
even dah jadi retis tapi tak sombong...
baguslah...jangan lupa diri sudah...
moga beliau terus berjaya dalam cariernya... :)


haa..hensem kann...kann...kann !!
ni lah AMIRUL IQMAL aka AI IQMAL :D

*sorry ya, dear iqmal...kite culik pic iqmal kat fesbuk tuh...hehe :P

1 pengkritik bebas:

man said...

ooo dia balas kat awk ye..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com